Welkom bij fuen

creative studio

Ik maak creatieve projecten. Bijvoorbeeld een promo-video voor een leren schorten-merk, of een mooie website voor een poppodium. of misschien zelfs een hele online muziek-distributieservice. Wil je meer weten over wat ik doe? Bekijk dan mijn projecten hierbeneden.

Projecten.

brand video

Prachtige promo.

Client Brickwalls & Barricades (Rotterdam)  ·  Work Cinematography, grading, editing  ·  Tech RED Scarlet, REDCINE & Final Cut Pro  ·  Delivery ProRes 4k

Brickwalls & Barricades ontwerpt en produceert schorten gemaakt van speciaal ontwikkeld, hoogwaardig gelooid leer en vervaardigd door ambachtelijke Nederlandse ambachtslieden. Ter promotie van hun nieuwe collectie vroegen ze me om een brand video te maken, waarin de kwaliteit en sfeer van hun producten goed naar voren komt.

Om de kwaliteit van de schorten ook visueel te evenaren, maakte ik gebruik van een RED Scarlet camera met bijzonder lichtgevoelige (1.4) lenzen, en werd de film in 4k-resolutie afgeleverd.

Het resultaat is een professionele brand video die lange tijd mee kan en waarvan het bronmateriaal, zowel technisch als door de algemene aard van de beelden, keer op keer opnieuw gebruikt kan worden.

Mooie muziek.

Client Nieuwe Nor (Heerlen) · Work Web design, cms programming · Tech Laravel, PHP, MySql, Sketch, Bootstrap, ActiveTickets API, Cloudflare · Delivery Hosted webservice

Poppodium Nieuwe Nor vroeg me een nieuwe, moderne website te ontwikkelen waarop bezoekers niet alleen binnen zo min mogelijk klikken kaartjes kunnen kopen, maar ook nieuwe concerten en evenementen kunnen ontdekken.

Met grote afbeeldingen en transparante elementen gedraagt de website zich als een kameleon: hij neemt de kleuren en texturen over van de inhoud. Daardoor is geen pagina hetzelfde.

Na een akkoord van ontwerp gemaakt in Sketch, heb ik de website gebouwd in het Laravel framework. Daardoor zaten we niet vast aan de omslachtige limieten van bestaande CMS-oplossingen, maar kon ik een systeem bouwen dat écht aansluit bij de wensen van het podium.

Tags

Één van die wensen was een tag-systeem, waarmee bezoekers snel het evenement kunnen vinden dat voor hun interessant is. Zo is er bijvoorbeeld een ‘dance’ tag voor alle dance-gerelateerde evenementen, en een ‘gratis’ tag voor alle gratis toegankelijke concerten.

Deze tags kunnen ook direct gelinkt worden en aan een eigen domeinnaam worden gekoppeld. Zo is bijvoorbeeld het submerk ‘NNNacht’ ontstaan, waarvan de website enkel de dance-gerelateerde evenementen toont.

Responsive

Bezoekers gebruiken steeds vaker hun mobiele telefoon of tablet om te kijken wat er op het programma staat. Daarom moest de website er ook op die apparaten goed uit zien.

In plaats van een aparte mobiele website, zoals in het verleden het geval was, is de website nu responsive. Daardoor past hij zich vanzelf aan op de grootte van het scherm waarop hij bekeken wordt.

nieuwe website & cms

Contact.

Samen je project bespreken en kijken wat ik voor je kan betekenen?
Vul het formulier hier rechts in, dan neem ik gauw contact met je op!

fuen
creative studio

Wolter Heukelslaan 65B
3581SV Utrecht
The Netherlands

+316 36 14 74 35
KVK 288377136

www.fuen.nl
daniel@fuen.nl